Wat is psychic art?
Een tekening of schilderij gemaakt in contact met jouw energie.
Psychic art wordt als gehele noemer genoemd als het gaat om zowel spirit- als psychic art.
Met het verschil dat psychic art gebruikt wordt om energie te illustreren dat wordt gevoelt en geinterpreteerd wordt vanuit de solar plexus. (je 3e chakra)

Door mijn energie om jouw heen te leggen, ervaar ik jouw energie die ik in kleur kan verwoorden op doek of papier. Ik kan ook de kleur op laten komen. De opgekomen kleur voel ik in en op die manier geef ik jou een reading. De kleuren in je aura zeggen enorm veel.

Bij spirit art gebruik je de energie van de overleden persoon en die portretteer ik.
Bij psychic art maak ik gebruik van jouw energie en die teken ik.
Als ik jouw energie invoel wordt mijn helderziendheid aangeboord en ervaar ik beeld, gevoel, en soms geur.